Vauvan täkki  (n. 100cm x 100cm) syntyi idean saatuani kovalla innolla eilen ja tänään. Suurta iloa on tuottanut hyvä ompelukone, jolla on suorastaan ilo applikoida!!

1745929.jpg

Tämän työn idea lähti liikkeelle ihanan pehmeästä, suklaanruskeasta velourista, jota lojui muutama tilkku kotona. Norsuja vilistää välillä ajatusten poikki aina muutenkin joten ne eivät teemana ole mitään uutta. Täkki oli kaikinpuolin tosi mukavaa puuhaa, vaikka joustava velour ei ehkä tilkku- ja applikointityöhön ole kamalan käyttökelpoinen. Kuitenkin sain sydämet kiinnitettyä velouriin sen kupruuntumatta sen pahemmin, kun silitin taakse ensin tukikankaan. Ja kyllä huomaa ettei ole palat ihan kohdallaan mutta tuskin se kiinnostaa matolle kuolaavaa pientä mönkijää :)

1745925.jpg  1745926.jpg

Norsun piirsin ensin paperille ja leikkasin sitten velourista. Applikoin ensin kiinni taustakankaaseen ja kiinnitin sitten erikseen korvan ja silmän. Sydämessä näkyy hiukan kupruuntunut reuna, mutta kyllä tuo paremmalta näyttää kuin se ensimmäinen, jonka tein ilman tukikangasta :)

1745928.jpg  1745930.jpg

Tässä täkki vielä ennen kääntämistä ja sitten valmiina vinonauhoineen. Toinen puoli on yksivärinen valkoinen; tikkausta vielä harkitsen mutta katsotaan ...

Olen tyytyväinen :)